Groothandel - Chunkywol
1506
page-template-default,page,page-id-1506,theme-bridge,bridge-core-2.4.8,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-squared,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-889

Groothandel

Welkom op de groothandels site van ChunkyWol. Deze pagina is speciaal voor winkeliers, wederverkopers, stichtingen en mensen die onze producten in grote aantallen willen kopen of verkopen.

 

Heb je een (web)winkel of geef je workshops of lever je kant- en klaarproducten van onze materialen, vraag dan een account aan en log in om de speciale prijzen te kunnen zien. Wij vragen naar je KvKnummer en BTW nummer. Je inschrijving bij de KvK moet in een branche zijn die op 1 lijn ligt met hetgeen wat wij aanbieden. Heb je geen KvKnummer stuur ons dan eerst een mail en leg uit wat je doeleinden zijn en waarom je grotere aantallen wilt aanschaffen.

 

Wij kunnen dan beoordelen of we je eventueel een korting of alsnog een account kunnen geven. Ons minimum bestelbedrag is € 500,- en onze verzendkosten zijn altijd € 6,90

 

Groetjes team Chunkywol

Let op het geldt alleen voor losse merino wol. 

Geen groothandelsprijzen op katoen of kant en klare plaids. Wel is het mogelijk om een korting te krijgen op plaids bij bestelling van meerdere stuks. Neem daarvoor contact met ons op.
    DutchEnglishFrench